HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Lampard az évtized játékosa Angliában

2009.12.27. 21:37 :: Flashly

Az angol The Sun magazin beszámolója szerint az angol bajnokság elmúlt évtizedének legjobb játékosa a statisztikák alapján Frank Lampard. Az angol válogatott középpályás dicsekedhet az elmúlt tíz év legtöbb mérkőzésével és győzelmével, az assziszt-listán a második, míg a góllövők között a negyedik a rangsorban.

http://static.168ora.hu/db/0D/2D/frank-lampard-d00009D2D7718a5245abd.jpgA felmérésbe a 2000. január 1. óta lejátszott angol bajnoki mérkőzések számítanak bele, ezek alapján pedig Frank Lampard lépett pályára legtöbbször (346-szor) és ő volt a legtöbbször győztes csapat tagja (210-szer).

A gólpassz listán a manchesteri Ryan Giggs mögött a második helyen végzett 76 assziszttal, míg 100 góljával a negyedik az erre vonatkozó rangsorban, itt Thierry Henry az első 169 találattal.

Ray Wilkins, a Chelsea egyik edzője szerint Lampard erőssége, hogy folyamatosan képes a jó teljesítményre.

- Frank nagyban hozzájárult a Chelsea és az angol válogatott eredményeihez az elmúlt évtizedben. Az is figyelemre méltó, hogy képes ugyanazt a magas teljesítményt nyújtani, amit tíz évvel ezelőtt – dicsérte 31 éves játékosát Wilkins.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr711627091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása