HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Pocsék hónap remek befejezéssel

2009.12.28. 20:24 :: Flashly

Carlo Ancelotti mérkőzés utáni nyilatkozatában dicsérte fiait, akik jól játszottak a második játékrészben, s pár perc leforgása alatt képesek voltak megfordítani az eredményt.

A vezetést a Fulham gárdája szerezte meg már a találkozó első perceiben Gera Zoltán találatával. A második félidő közepén Didier Drogba egyenlített, majd nemsokkal később Chris Smalling öngólt vétett, így be is állította a 2-1-es hazai sikert. Az olasz mester szerint, csapata játéka jelentősen javult a második játékrészre.

"Az első félidőben rosszul játszottunk, a szünetben azonban több mindenen változtattunk, így a második játékrészben már szebb és eredményesebb játékot tudtunk felmutatni. Már a mérkőzés korai szakaszában hátrányba kerültünk, s később kitartásunk meg is hozta gyümölcsét, mivel fordítottunk."

"Tudtam, hogy nem lesz egyszerű felállni, de a csapat eltökélt volt, így nem volt kérdéses, hogy mi nyerünk. Ezzel a győzelemmel és a szép játékkal méltóan búcsúztattuk el az évet. A december sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk, tehát van min javítanunk és bízunk benne, hogy januárban sikeresebbek leszünk." -mondja Ancelotti.

"Nem voltam dühös, mivel tudtam a hibák okát és tisztában voltam azzal, hogy majd min kell változtatnom. Lassúan járattuk a labdákat az első félidőben, jobban kellett volna koncentrálni a középpályán. A második játékrészre Joe Colet és Salomon Kalout is előre toltam a csatár mellé szinte, s ennek volt köszönhető a győzelmünk. Elégedett vagyok az eredménnyel. Egy szervezett és egy igen erős Fulhamet vertünk meg."

Drogba és afrikai társai -Mikel, Kalou és Essien- most csatlakoznak hazájuk válogatottjához, s már csak az Afrikai Nemzetek Kupájára készülhetnek. Hetekig nem állnak majd Ancelotti rendelkezésére. Drogba, aki egyenlített ma (hétfőn) tizenkilenc találatot jegyez féltávnál, s ez a számottevő gól kellő erőt adhat neki a kupára.

"Igaz, hogy tizenkilenc gólt szerzett eddig, de nélküle is szép sikereket értünk el idén, például a Bajnokok Ligájában vagy éppen a bajnokságban is nyertünk meccseket Didier nélkül."

"Távollétében több rendszerben játszhatunk majd. A csatár mellé fel lehet tolni két szélsőt, úgy hogy ez ne jelentsen gondot a középpályán. A támadónk Sturridge lesz, de ez függ a mérkőzésektől is."

Végezetül Ancelotti szót ejtett Jose Mourinhoról, aki maga is a helyszínen követte végig a meccset. Feltérképezte a portugál mester egykori csapatát, aki ellen majd februárban vív ádáz csatát a Bajnokok Ligájában az Interével.

"Tudom, hogy itt volt és megnézte a meccset, de nem beszéltem vele. Úgy gondolom, hogy egy két arcú Chelseat láthatott ma, hiszen voltak jó és rossz periódusaink. Az első félidő pocsék volt, hátrányba kerültünk korán és a képességeink alatt teljesítettünk." -fejezi be mondandóját Carlo Ancelotti.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr361629142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása