HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Hiddink a Juve edzője?!

2009.12.29. 17:12 :: Flashly

Olasz sajtóértesülések szerint kitelt Ciro Ferrara becsülete a Juventusnál, és már meg is találták az utódját Guus Hiddink személyében. A holland szakembert január 2-án mutathatják be hivatalosan Torinóban, és hogy ne kelljen megosztania erőit, könnyen lehet, hogy felbontja szerződését az orosz szövetséggel.

http://www.mymym.com/gfx/Guus%20Hiddink.jpgA Serie A következő fordulójában minden valószínűség szerint már Guus Hiddink ül le a Juventus kispadjára – értesült a Corriere dello Sport.

A római sportlap tudni véli, a holland szakembert január 2-án „leplezhetik le” az ősszel csak vergődő Zebráknál, egyúttal végleg megköszönik Ciro Ferrara közreműködését az őszi gyászos szereplésben.

Hiddink jelenleg az orosz válogatott szövetségi kapitányaként ténykedik, ám a hírek szerint fel kívánja bontani szerződését a Szbornajával, amelyet nem tudott kivezetni a 2010-es világbajnokságra.

A Juventusnál az új technikai igazgató, Roberto Bettega érkezése gyorsította fel az eseményeket, akivel szóban már megkötötte az egyezséget a holland sikerkovács.

A 63 esztendős mester január 6-án, a Parma ellen debütálhat az Öreg Hölgynél, négy nappal később pedig a Milan ellen vár rá az első komoly próbatétel.

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr461630741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása