HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mourinho visszatérne a Premier League-be

2009.12.29. 13:58 :: Flashly

„Annyira szeretek itt lenni, hogy azt el sem tudom mondani!” - azért csak sikerült, José Mourinho mindezeket a hétfői Chelsea-Fulham angol bajnoki összecsapás után nyilatkozta a The Sun hasábjain. A Kékek egykori menedzserét ismét elvarázsolta a Premier League hangulata - no, meg bizonyára Gera Zoltán gólja -, és megígérte, visszatér a szigetországba. Dolgozni.

http://bettingexpertblog.files.wordpress.com/2009/04/jose-mourinho1.jpgJosé Mourinho adott egy kis csámcsognivalót a brit sajtónak. A hétfőn a Stamford Bridge-en feltűnt mester láthatóan jól szórakozott a Chelsea Fulham elleni mérkőzésén. Olyannyira, hogy ha tehette volna, azonnal maradt volna az angol fővárosban.

„Mindig is azt mondtam, szeretek itt lenni. Szeretek, szeretek, szeretek! - csattant fel az Internazionale vezetőedzője, aki természetesen nem csupán baráti látogatáson vett részt Londonban, hanem a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős ellenfelet is szemügyre vette. - Sok szép sikert éltem itt meg, ezeket nem lehet elfelejteni.”

A 46 éves szaktekitély hozzátette, amellett, hogy még mindig szíve csücske a Chelsea, ő nem az az ember, aki idény közben hagyja el aktuális klubját. Még akkor sem, ha korábban az is felmerült, Massimo Moratti elnök szertetné kiebrudalni őt.

„A szezon végéig biztosan nem megyek el az Internazionalétól - folytatta. - Tudom, sokan szeretnének Angliában látni, ami nagyon jólesik. Kétszer nyertem bajnokságot a Portóval, a Chelsea-vel és ezt akarom elérni az Interrel is. Ez különleges érzés lenne.”

„De igen, hiszem, hogy egy napon visszatérek Angliába, a Premier League-be!”

Mourinho amiatt is boldog lehetett, hogy korábbi csapata 2-1-re legyőzte a Fulhamet, és öt ponttal vezeti a tabellát. Ám talán még Gera Zoltán ollózása miatt is csettintett egyet a meccs alatt egyébként folyamatosan autogramot osztogató portugál tréner.

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr531630391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása