HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Heskey az újabb kiszemelt?

2010.01.03. 14:14 :: Flashly

Jó az öreg a háznál – gondolhatják a Chelsea labdarúgócsapatánál, amely egy meglepő ajánlatot készül tenni az Aston Villa csatáráért, Emile Heskeyért. A Daily Mail információi szerint a januárban 32. életévébe lépő, 57-szeres angol válogatott nagyjából 4 millió eurót érne meg Carlo Ancelotti menedzsernek.

A lap úgy tudja, a felek napokon belül megegyezésre juthatnak, mivel az olasz szakember mindenáron szeretné csapatát megerősíteni egy tapasztalt támadóval míg Didier Drogba az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel.

Heskey kevés lehetőséghez jut az Aston Villában, márpedig az angol nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Fabio Capello aligha lesz jószívű vele szemben, amennyiben a cserepadot koptatja.

Kérdés, akkor miért lenne érdeke egy még erősebb klubhoz való szerződés? Még annyi percet sem tölthetne a pályán, mint Birminghamben...

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr781641808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása