HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Lampard: Ancelottival sikeresek lehetünk

2010.01.03. 06:42 :: Flashly

A londoniak középpályása szerint az olasz menedzser érkezésével újra megtalálta a Chelsea a győzelemhez vezető utat.

Frank Lampard nagyon elégedett a nyári edzőváltással, a Chelsea egyik alapembere szerint Carlo Ancelottival hosszú időre megoldódtak a londoniak edzőproblémái. A középpályás véleménye, hogy a Milan egykori mesterével a gárda visszanyerte nyerő mentalitását.

„Jose Mourinho ideje alatt az első két évben fantasztikus volt a hangulat. Kőkemények voltunk, jól játszottunk, ezt mindenki láthatta. A mostani csapat is nagyon erős, és ugyanaz a rendíthetetlen mentalitás jellemzi” – jelentette ki Lampard Ancelotti eddigi ténykedése kapcsán.

„Ugyanakkor megváltozott a csapat felállása is, a most használt gyémánt alakzat pedig más típusú játékot követel meg a középpályásoktól. Mindent elkövetünk, hogy magas színvonalú játékot produkáljunk” – mondta a Chelsea középpályása.

Forrás:skysports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr801641194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása