HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Aggódnak Drogba fáradsága miatt

2010.01.06. 18:00 :: Flashly

Elefántcsontpart vezetőedzője, Vahid Halilhodzic aggódik Didier Drogba fáradsága miatt. Az edző úgy véli, hogy a „Kékek” csillaga fáradtan érkezett az Afrikai Nemzetek Kupájára, mivel szinte az összes mérkőzésen játszott az elmúlt hetekben.


„Aggódunk a csapatban lévő forma miatt, különösen olyan játékosokéért, mint Drogba, aki minden mérkőzésen kiveszi a részét a játékból.”- mondta Vahid Halilhodzic.

"Nem reális 3 nap alatt két mérkőzést játszani. Az ilyen mérkőzések túlságosan megterhelőek, főleg olyanoknak mint Drogba, aki kulcsfontosságú játékos.  Tíz nappal ezelőtt Angliába mentem, hogy beszéljek Didierrel, mert nem akartam, hogy továbbra is ez történjen vele. Ő is ember, nem pedig gép.”


Drogba  5 hét alatt kilenc mérkőzésen játszott,mielőtt csatlakozott volna nemzeti csapatához.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr441652104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása