HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Bosingwa újra edz

2010.01.09. 15:43 :: Flashly

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/08/article-1042995-020CF68D00000578-310_468x625.jpgA Chelsea 17-es jobb bekkje, a 27 esztendős José Bosingwa ebben a szezonban mindössze 8 mérkőzést játszott a klubban, hiszen a BL korai szakaszában nem léphetett pályára eltiltása miatt, később pedig súlyos térdszalagsérülést szenvedett, melyet műtét követett. Felépülésére a műtétkor körülbelül március elejére számítottak, a játékos azonban gyorsabban regenerálódik a vártnál, s már edzésbe állt. A klub orvosai és az erőnléti edzők szerint még egy hónapra van szüksége a portugál védőnek ahhoz, hogy újfent 100%-os formában legyen, így várhatóan a február 10-i, Everton elleni bajnoki mérkőzésen állhat újra Ancelotti rendelkezésére.

Neve sérülése alatt is többször felmerült különböző hírekkel, pletykákkal kapcsolatban, hiszen a jelenleg helyén játszó Ivanovics kiváló játékkal feledteti Bosingwa távollétét, így először a csapatba való visszakerülése kérdőjeleződött meg, újabban - amióta a Real Madrid védőt vadászik, s Ivanovics az egyik célpont - a mielőbbi visszatérés végett. De hanyagoljuk a bulvárt, a Chelsea egyszerűen nem lehet olyan - már elnézést - hülye, hogy legjobb formában lévő játékosát elengedje, ettől függetlenül persze sosem baj, ha minden játékosunk mielőbb egészséges és bevetésre kész. Mielőbbi visszatérést tehát Bosingwanak.

Mivel nemrégiben Anelka is visszatért sérüléséből, s a jelenleg ugyan távol délen lévő, de szintén egészséges Essien is harcra kész, Bosingwa mellett csak portugál társa, Deco van a maródiak listáján.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr451659183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása