HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Lampard: “A bajnokság az első”

2010.01.10. 22:59 :: Flashly

Frank Lampard elmondása szerint a Chelsea a bajnoki cím visszaszerzését tűzte ki fő célul maga elé az idei szezonban.

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00447/Frank_Lampard_280x3_447085a.jpgA Kékek 2005-ben és 2006-ban is megnyerték a Premier League-et, de azóta minden idényben a Manchester United végzett az első helyen.

A londoniak jelenleg egy ponttal vezetik a bajnoki versenyt a Vörös Ördögök előtt, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a manchesteriek.

Korábban felmerült, hogy Carlo Ancelotti kész mindent feláldozni a Bajnokok Ligája megnyeréséért, de Lampard szerint csapatának a bajnokság a legfontosabb.

“Szeretném pályafutásom során legalább egyszer megnyerni a Bajnokok Ligáját, de a Premier League az a sorozat, ahol újra olyan megbízhatóan kellene teljesítenünk, mint néhány éve” – mondta a középpályás.

“Két évig uraltuk a bajnokságot, de az elmúlt három szezonban végig fantasztikusan játszott a Manchester United. Minden egyes játékosunk szeretné visszaszerezni a bajnoki címet tőlük.”

“Remek érzés abban a tudatban élni, hogy hazád legjobb csapatában játszol. Szeretném újra átélni mindezt.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr801662571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása