HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Angol topcsapatok vinnék Joe Cole-t

2010.01.17. 20:09 :: Flashly

A Manchester City lehet a befutó a Chelsea középpályása, Joe Cole megszerzéséért folytatott küzdelemben – állítja a The Mirror. A bulvárlap szerint a városi rivális United és a Tottenham is szívesen látná az angol válogatottat kötelékében, azonban a jelenlegi klubjával fizetéséről megegyezni képtelen labdarúgót olyan zsíros összeggel csábítaná el Roberto Mancini együttese, amellyel a másik két csapat egyszerűen nem tudna versenyre kelni.

A szezon végén lejár Cole szerződése a londoniaknál, ennek megfelelően szeptember óta zajlik az egyezkedés a felek között, azonban mindeddig képtelenek voltak zöld ágra vergődni.

A 28 esztendős játékos jelenlegi 80 ezer fontos heti fizetését nagyjából 50 ezerrel szeretné megtoldani kontraktusa meghosszabbítása esetén, azonban a klubnál a hírek szerint maximálisan 20 ezerrel lennének hajlandóak megemelni keresetét.

Mivel engedni egyikük sem akar, így a tárgyalások állítólag hetek óta megfeneklettek és Cole kész olyan egyesület után nézni, amely teljesítené kívánságát. Szóba hozták nevét a Manchester Uniteddel és a Tottenhammel, de reálisan ki más siethetne segítségére, pénzügyi étvágyának kielégítésére, mint a Manchester City.

Míg a másik két egyesület igyekszik óvatosan bánni a pénzzel, az arab milliárdossal, Manszúr sejkkel a háta mögött a Kékek különösebb aggodalom nélkül megtennék a The Mirror szerinti 150 ezer fontról szóló fizetésajánlatukat, amely hamar pontot tenne az ügy végére.

Hogy Cole végül megyezik a Chelsea-vel, illetve a City valóban hajlandó-e áldozni rá, sőt egyáltalán szóba állnak-e a felek a tavalyi John Terry ügy után, az még a jövő zenéje.

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr501680280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása