HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea leigazolná Iaquintát

2010.01.23. 01:49 :: Flashly

Ügynöke szerint Vincenzo Iaquinta iránt élénken érdeklődik a Chelsea, de az olasz támadó szívesen maradna a Juventusnál.

http://img.skysports.com/09/03/218x298/VincenzoIaquinta_2040840.jpgA Kékek az Afrikai Nemzetek Kupája miatt kénytelenek nélkülözni Salomon Kalout és Didier Drogbát, ennek ellenére egyáltalán nem állnak hadilábon a gólszerzéssel.

Carlo Ancelotti nemrég azt nyilatkozta, nem akar új csatárokat venni a januári átigazolási időszakban, egyes hírek szerint azonban a londoniak szívesen látnák Iaquintát, aki a BL tavalyi kiírásában gólt is szerzett ellenük.

A játékos ügynöke, Andrea D’Amico tud a kék mezesek érdeklődéséről, de elmondása szerint ügyfele remekül érzi magát a Juventusnál.

“Természetes dolog, hogy a Chelsea kérdezősködik Vincenzóval kapcsolatban, hiszen Carlo Ancelotti nagyon kedveli a játékát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy el is megy” – mondta D’Amico.

“A Juventus számára ő pótolhatatlan, ezért nem is fogják eladni.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr211694315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása