HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti elárulta a kezdőt

2010.01.23. 01:37 :: Flashly

Carlo Ancelotti a szombati FA-kupa meccs előtt egy nappal megnevezte kezdőtizenegyét a Preston North End ellen.

http://cdn.epltalk.com/wp-content/uploads/2009/01/fa_cup1.jpgAz olasz menedzser a következő csapatot küldi a pályára: Hilario – Paulo Ferreira, Alex, Terry, Zsirkov – Belletti, Ballack, Lampard, Deco – Anelka, Sturridge.

A tréner elmondta, Ashley Cole bokasérülés miatt nem játszhat, és pihennie kell a Birmingham elleni meccs előtt. Florent Malouda és Joe Cole szintén pihentetés miatt nem kezd.

Ancelotti hozzétette, biztos benne, hogy Joe Cole-lal sikerül megegyezni a szerződéshosszabbításról, és az angol játékos jövőre is a Kékeket erősíti.

"A klub célja, hogy itt tartsuk, mivel ő egy fontos játékos. Azt nem tudom számára biztosítani, hogy minden meccsen játszik, de ezt senkinek sem garantálom" – mondta a menedzser.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr451694302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása