HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Még nem tudni meddig nem játszhat Ashley Cole

2010.02.11. 17:55 :: Flashly

Az angol válogatott védője csupán az 57-ik percig tudta segíteni csapatát a tegnap esti Everton elleni összecspáson, ami után már őt kellett lesegíteni a pályáról. Ashley Cole-t láthathóan nem töltötték el túl kellemes érzések egy Donovan elleni párharc után, az amerikai játékos intervenciója nagy eséllyel a kispadra szoríthatja a "kis patkány"-nak is becézett védőt.

"Elég csúnya rúgást kapott" - nyilatkozta Ray Wilikins, a Chelsea másodedzője.

"A bíró nem ítélt emiatt szabadrúgást, habár nagyon dúrva szerelés volt, és Ashley még az egyensúlyát is pont akkor vesztette el."

A Chelsea tegnapi veresége ellenére megtartotta a vezető pozícióját a címvédő Manchester United-al szemben, mivel ők sem tudtak fölülkerekedni ellenfelükön, csupán egy döntetlenre futotta az Aston Villa ellen. A két csapat közötti különbség így mostmár csupán egy pont.

Carlo Ancelotti csapata legközelebb szombaton fog újra ringbe szállni az FA Kupa ötödik fordulójában, amikor a Cardiff-al zavarják meg a csendes ebédidőt.

Forrás: Skysports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr491749984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása