HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A hetedik hely is BL-t érhet az angol Premiershipben

2010.02.15. 16:15 :: Flashly

Az angol labdarúgóliga támogatta azt a tervezetet, miszerint a negyedik Bajnokok Ligája-résztvevő csapatot rájátszással jelöljék ki.

Jelenleg az angol labdarúgó-bajnokság első négy helyezettje indulhat a Bajnokok Ligájában, ám egy új tervezet szerint a jövőben csak az első három csapat kapja meg alanyi jogon a BL-indulás jogát, a negyedik kiadó helyért pedig rájátszást rendeznének. Ebben a bajnokság negyedik, ötödik, hatodik és hetedik helyezettje venne részt, vagyis adott esetben még a hetedik hely is BL-t érhet, így egy erős középcsapat is bekerülhet a legfontosabb nemzetközi sorozatba.

A liga február elején tárgyalta az előterjesztést, és miután a négy csúcsklubon (Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpoool) kívül mindenki támogatta az indítványt, áprilisban kidolgozott formájában újra tárgyalják a sportág vezetői a kérdést.

A liga elöljárói szerint a rájátszásos szabály szerint sokkal izgalmasabb lehetne a bajnokság, nagyobb lenne a küzdelem a minél jobb helyezésekért.

Forrás: SamsungSport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr161760557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása