HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Sok a hiányzó, de Terry visszatér

2010.02.19. 15:20 :: Flashly

Carlo Ancelotti nyilatkozatában elmondta, hogy nem kevesebb, mint hét hiányzója van, köztük Frank Lampard, aki egy vírusos megbetegedést kapott el.

A szombati kirándulásunk után csupán négy nap telik majd el, s a csapat immáron a Bajnokok Ligája keretein belül játszik az Inter gárdájával.

"Több sérültünk van. Ashley, Essien, Bosingwa és Lampard biztosan nem fog szombaton játszani, utóbbi egy vírusos fertőzést kapott el. Belletti, Deco és Alex szintén maródi."

"Alex tegnap sérült meg, s ma vizsgálják meg a térdét, tehát konkrétumot nem tudok most mondani. Az edzés után ellőtte a labdát és egy erős fájást érzett a térdén, ezért ma kivizsgálták."


Jó hír viszont, hogy a kapitány, John Terry visszatér, s ismét ott lehet a kezdő tizenegyben. A múlt heti Cardiff City elleni FA kupa találkozót kihagyta JT, de a Farkasok ellen ismét bevethető lesz.

"Ugyanolyan jó, mint volt korábban. Az edzéseken jól teljesít, s legutóbb is kiválóan játszott. Holnap játszani fog, mivel nem áll előtte semmiakadály."

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr251773689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása