HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ballack a Bajnokok Ligájáról

2010.02.20. 19:52 :: Flashly

Michael Ballack a Chelsea középpályása elismerte, hogy a lehető legnehezebb sorsolást kapták – különösen, hogy az ellenfél edzője nem más, mint Jose Mourinho, a Kékek korábbi siker edzője.

Az összecsapás szerdán éjjel a San Siro-ban lesz, és Ballack elmondta, szerinte a legjobb ellenfelet kapták a legjobb 16-ból.

„Sajnos – csoport győztesként – a legkeményebb sorsolást kaptuk az összes lehetséges közül.”-kezdi mondandóját a német válogatott csapatkapitánya „De nem idegesítjük magunkat emiatt – várjuk a találkozót, hiszen a korábbi menedzser jön. Még mindig nagyon jól ismer minket, és ez különleges légkört ad a mérkőzésnek.”

Bár Mourinho több mint két és fél éve hagyta el a Chelsea-t, a kereten még mindig látszik az ’öröksége’, amit nagyrészt ő rakott össze. Ballack is az ő igazolása volt: ingyen szerezte meg a Bayern München csapatától, és most azt várja korábbi mesterétől, hogy pontosan tudja, hogy hogyan fog játszani a Chelsea.

„Tud mindent az összes ellenfeléről, az összes játékosról, és nagyon taktikus.”-mondta Ballack a német SAT1-nek. „Ismeri a játékosokat még az ő idejéből, és azóta csak pár új játékos érkezett, a csapat magja ugyan az maradt. Ő adta meg a játék stílusunkat, ami az elmúlt pár évben sem vátozott.”

A 33 éves középpályás tudja, hogy nagyon kemény lesz a Nerazzurri-n legyőzni, sőt az Inter-t nevezte meg a torna favoritjának…

„Természetesen a Barcelona a címvédő, de a Manchester United is mindig ott van. És még ott vannak olyan csapatok, mint az Inter, Real Madrid vagy a Bayern München.”

„A Bayern nagy tiszteletet élvez szerte Európában, és a jelenlegi formáját is sokfelé értékelik. Ha ők nyerik a BL-t, remélem másik korábbi csapatom, a Leverkulsen fogja a bajnokságot megnyerni.”-zárta mondandóját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr951776591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása