HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea Hamsikkal erősítene

2010.02.21. 20:52 :: Flashly

A nápolyi Radio Kiss Kiss az olasz játékosfigyelőre, Carlo Iacomuzzira hivatkozva közölte, http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/04_03/MarekHamsikAP_186x250.jpghogy a Chelsea együttese kész egy 30 millió euró értékű ajánlatot tenni a Napoli csapatának a gárda szlovák középpályásáért, Marek Hamsikért.

 

Iacomuzzi, aki korábban a Chelsea-nél tevékenykedett, a Radio Kiss Kissnek elmondta: „Több alkalommal is megnéztem Hamsikot a Chelsea megbízásából, és tudom, hogy idén is nyomon követik a teljesítményét. Hogy mennyit ér? Attól függ, mennyit kérnek érte. De szerintem 30 millió euró nem lesz elég, hiszen még sokat fejlődhet, nagy lehetőségek vannak benne. Jót tenne az előmenetelének, ha olyan bajnokokkal játszhatna egy csapatban, mint Didier Drogba, Frank Lampard és Michael Ballack. Abramovics jó üzleti érzékkel bír, és meg vagyok győződve arról, hogy a Chelsea még idén hivatalos ajánlatot fog tenni Hamsikért.”

Forrás: Stopli.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr821779251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása