HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Terry nem lesz egyhamar újra kapitány

2010.03.01. 00:26 :: Flashly

Fabio Capello világossá tette, John Terry addig nem lesz a válogatott csapatkapitánya, amíg ő irányítja a Háromoroszlánosokat.

http://www.thefa.com/~/media/Images/TheFA/Website/Pillars/England/England%20Senior/Croatia%2009/FabioCapello_TerryBecks.ashx/FabioCapello_TerryBecks.jpgAz olasz szakember akkor vette el a kapitányi karszalagot a bekktől, amikor kiderült, hogy az megcsalta a feleségét Wayne Bridge volt barátnőjével.

Capello tegnap a Stamford Bridge-en nézte végig, ahogy a Chelsea 4-2-es vereséget szenvedett a Manchester Citytől, így azt is láthatta, hogy Bridge nem volt hajlandó kezet fogni Terryvel a találkozó elején.

“Nem hiszem, hogy John Terry ismét csapatkapitány lesz, amíg én vagyok az angol válogatott szövetségi kapitánya” - mondta Capello.

“A Terry és Wayne Bridge között kialakult helyzet nem tett jót a válogatottnak, ezért döntöttem úgy, hogy másnak adom a karszalagot.”

“Én olyan embert akarok kapitánynak, aki felelősségteljesen viselkedik a pályán és jó példát mutat a gyerekeknek és a szurkolóknak. Ezt neki is elmondtam.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr701798704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása