HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Deco otthagyná a Chelsea-t

2010.03.02. 22:03 :: Flashly

Deco Sao Pauloban született,és ott is töltötte gyerekkorát,de később Portugáliában folytatta pályafutását,és válogatott szinten is Portugáliát képviseli.A következő idénytől viszont szeretne visszatérni szülőföldjére. 

http://chelseazone.files.wordpress.com/2009/03/deco3_39432t.jpg"Szeretnék visszatérni szülőföldemre -mondta Deco a Sun cimű lapnak.Úgy érzem hogy lehet még pár jó évem a Chelsea-nél,de szeretnék a gyerekeim kőzelében lenni,ideális esetben, a vb után szeretnék távozni.Minden a klubtól függ,hogy elenged e vagy esetleg kölcsönbe enged el."

Decónak nem sikerült villognia Brazíliában, de Európában remek sikereket ért el. A Portó csapatával uralta hazája bajnokságát és José Mourinho-val nyertek Bajnokok Ligáját. Innen került Spanyolországba a Barcához, ahol meg tudta ismételni sikereit és duplázott a BL-ben.

Deco még mindig lehet meghatározó embere a Chelsea-nek,de reméli hogy jelenlegi klubja mindent megtesz majd hogy új klubbot találjon neki.Deco reméli hogy újra  bajnoki cimet és Bl győzelmet unnepelhet a Stamford Bridgen a Chelsea-vel. 

Forrás: Skysports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr391804261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása