HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Kékek a válogatott keretekben

2010.03.02. 19:43 :: Flashly

A hétközi barátságos válogatott mérkőzések sem tudták távol tartani Didier Drogbát és Salomon Kalout a Chelsea cobhami edzőpályájától, mivel Elefántcsontpart válogatottja itt készül szerdai találkozójára.

Az elefántok Londonban fognak fellépni Dél-Korea ellen, méghozzá a QPR stadionjában.

Az 1986-os és az 1990-es vb-döntő újrajátszása következik: Németország Michael Ballackkal fogadja Argentína legjobbjait.

Anglia és Franciaország is hazai közönség előtt játszhat. Előbbiben John Terry és Frank Lampard léphet fel Egyiptom ellen, míg utóbbiban Nicolas Anelka és Florent Malouda rohamozhat a spanyol kapura.

Ugyancsak otthon játszik Portugália, méghozzá Kína ellen. A keretben ott van Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira és Henrique Hilario is, de Deco nincs - aki egyébként azt nyilatkozta, hogy a nyáron szívesen hazatérne Brazíliába, és ott fejezné be pályafutását.

Braniszlav Ivanovics Szerbiát erősítheti majd az Algéria elleni mérkőzésen. Miroszlav Stoch elkápráztatná a szlovák közönséget Norvégia ellen.

Az első keretből nem léphet pályára Cech, Ashley Cole, Essien, Bosingwa és Zsirkov sérülés miatt. Ráadásul az orosz a magyarok elleni találkozót hagyja ki.

Fontos mérkőzések elé néznek U21-es válogatott játékosaink. Eb-selejtezőn léphet pályára Angliából Daniel Sturridge, Michael Mancienne, Jack Cork és Ryan Bertrand, valamint Hollandiából Jeffrey Bruma. Az olaszokkal Fabio Borini küzdhet a győzelemért Magyarország ellen.

Az ír U21-es csapatba a 18 éves Conor Clifford kapott meghívót. Nemanja Matics Szerbia, míg Gökhan Töre Törökország U21-es válogatottjában játszhat. Jacob Mellis eggyel lejjebb, U19-ben szerepel Hollandia oldalán.

Kétszer is pályára léphet - kedden és csütörtökön - Gael Kakuta az U19-es franciáknál, Marko Mitrovics pedig az U17-es svédeknél.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr681803710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása