HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Terry el van kápráztatva Alextől

2010.03.09. 21:31 :: Flashly

A brazil gyakran csak beugró volt a Stamford Bridge-en, hiszen Terry és Carvalho az első számú választás a védelem közepén. Azonban kiváló helyettesnek bizonyult, amikor lehetőséget kapott, valamint ritkán hibázott.

A termetes védő a meccs legjobbjai közé tartozott a csapat kényelmes, 2-0-ás Stoke elleni FA-kupa győzelme alkalmával vasárnap, és Terry azok közé tartozik, akik elismerésüket fejezik ki a "szamba" sztárnak.

"Elkápráztat az, ahogy a pályára lép és milyen jól játszik." - mondta az angol válogatott védő.

"Ő nem az első számú hátvéd a csapatban, de amikor játszik, akkor fantasztikus. Két kiváló szerelést hajtott végre a meccsen (a Stoke City ellen), kiváltképp a Tuncay-al szembeni volt brilliáns."


Terry elismeri, hogy Alex keményen dolgozik azért, hogy állandó tag legyen Ancelotti terveiben, és elfogadja, hogy neki és Carvalhónak - aki most egy zúzódással küszködik - nagyon jó teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz, hogy a kispadon tartsák.

"Az csak a sajátom és Riccy dolga, hogy megtartsuk helyünket a kezdőben." - tette hozzá.

"Riccy egy kisebb térdizület problémával küzd, és remélhetőleg hamarosan visszatér. Amikor ilyen játékosok helyettesítik mint Alex, akkor az később problémát okozhat az edzőnek, hogy ki kezdjen, hiszen neki kell eldönteni mi a legjobb a csapatnak." - zárta nyilatkozatát Terry.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr791826858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása