HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Nem szabad ész nélkül rohamozni

2010.03.15. 16:52 :: Flashly

Carlo Ancelotti leszögezte, hogy csapata egy nagyon fontos erőpróba előtt áll. Tudniillik, a Kékek kedd este az olasz Intert fogadják a Bridge-en.

A Chelsea-nek gólt kell lőnie, és a győzelem most kötelező a továbbjutáshoz. Ehhez elég lehet egy gól is, ha 90 percen át távol tudják tartani a milánóiakat Turnbull kapujától.

"Nem biztos, hogy a korai gól a legfontosabb. Jól kell kezdenünk, és kiegyensúlyozottan játszani végig. Magas szintű futballra lesz szükségünk, méghozzá 90 percen át. Így nem muszáj az elején eldönteni, hanem ráérünk a második félidőben is betalálni." - kezdte Carletto.

"A Bajnokok Ligája rendkívül sok energiát emészt fel. Nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is, és ezt nagyon nehéz kibírni. 100%-os koncentrációra van szükség minden egyes mérkőzésen."

Az Inter pillanatnyilag nem a legjobb formájában van, hiszen pénteken 3-1-re kaptak ki a Cataniától. Ezt megelőző 5 bajnokijából pedig csupán egyet nyert meg - négy döntetlen mellett. Az utóbbi találkozóin Muntarit, Samuelt és Cordobátg is kiállították.

"Tudom, hogy most az olasz bajnokságban döcög a szekerük. Sokat ikszeltek az utóbbi időkben, de a BL egy teljesen más világ. Más bírók vannak, és más az atmoszféra." - folytatta Ancelotti.

A Chelsea-nél már-már megszokott, hogy mindig vannak sérültek. Most is van egy nem éppen rövid sérült-listája a Kékeknek, így jó pár "nagy név" nem léphet majd a gyepszőnyegre holnapután.

"Nem sokat gondolkozom ezen, mert nem tudunk vele mit kezdeni. Inkább az egészséges játékosokkal foglalkozom, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Nagyszerű orvosi stábunk van, megbízunk bennük. Ilyenkor minden csapatban vannak akik sérüléssel bajlódnak. Ez fontos ugyan, de semmit nem tudsz tenni, hogy megakadályozd a váratlan sérüléseket, megtörténnek."

A brit médiát, illetve az egész világsajtót csak egy dolog foglalkoztatja a meccsel kapcsolatban - José Mourinho visszatérése a Stamford Bridge-re.

"Mourinho megérdemli, hogy tapssal köszöntsék újra a Bridge-en, mivel nagyszerűen végezte munkáját még a Chelsea edzőjeként. Roman Abramoviccsal együtt a világ elitjébe repítették a csapatot." - így vélekedett Ancelotti edzőtársáról.

"Remélem, hogy egy szép napon, sok-sok év múlva, amikor újra kilátogatok a Stamford Bridge-re, majd engem is ilyen fogadtatásban részesítenek a szurkolók." - mosolyodott el az olasz menedzser.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr891841648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása