HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Cech többet akar

2010.05.18. 16:16 :: Flashly

 Petr Cech, a Chelsea kapusa szerint csapatának idei duplázása csak a kezdete egy hosszú sikerszériának.

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00485/cech_280x390_485989a.jpgA Kékek szombaton 1–0-ra legyőzték a Portsmouth-t az angol FA-Kupa döntőjében, így a korábban begyűjtött bajnoki címmel együtt két trófeát helyezhetnek a vitrinbe a szezon végén. Cech, aki a döntőben 0–0-nál kivédte Kevin-Prince Boateng büntetőjét elmondta, a következő években csapata meghatározó szerepet tölthet be nem csak az angol, de a nemzetközi futballban is.


– Remélem, hogy ez egy hosszú széria kezdete, mely alatt minden évben sikerül megvédenünk a címünket és minden évben duplázunk – mondta Cech. – Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a Bajnokok Ligája-trófea még hiányzik a csapat gyűjteményéből. Hiszem, hogy képesek lehetünk sikereket elérni a jövőben, a mostani győzelmek rengeteg önbizalmat fognak nekünk adni a következő szezonra.


A cseh válogatott kapusa az egész bajnokságra is visszatekintett:


– Rengeteg minden történt ebben az idényben. Nyolcpontos előnyünk volt, elveszítettük, győznünk kellett az Old Traffordon, megtettük. Nagyon sok nehézséget kellett legyőznünk ahhoz, hogy végül duplázzunk.

Forrás: fourfourtwo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr52013083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása