HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

David Villa a Barcáé

2010.05.19. 13:35 :: Flashly

A mai napon megerősítette a Barcelona a hírt ahol csak tudta, David Villa alárt hozzájuk, ezzel kisegítve volt csapatát, a Valencia-t, ami pénzügyekkel köszködött.

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20100519-villa-hivatalosan-is-a-bar%C3%A7ae/images/hirek/hirkepek/villa42.jpgUgyan ez a hír annyira nem kötődik közvetlenül a csapathoz, de ha emlékezték még rá, tavaly nyáron velünk is szóbahozták Villa-t, mint lehetséges igazolást. Nos, ha le is akartuk igazolni, erről lecsúsztunk, a Barcáé a nyár első nagy igazolása, amit alig pár nap alatt vittek végbe. Valahogy nekünk is így kellene, mielött a Real Madrid vagy más csapatok elhalásszák előlünk a kiszemelteket, akik nem mások mint Pato, Torres, Agüero.

Villa egyébként 4 éves szerződést írt alá új csapatánál, és 40 millió eurót fizetett ki érte a Barca.

Forrás: eurobarca.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr162015372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása