HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mi, és még 2 másik csapat üldözi Ibrahimovicsot

2010.05.20. 18:17 :: Flashly

A Barcelona szupersztárjáért, Zlatan Ibrahimovic-ért a Chelsea, a Manchester United, és a Manchester City sem sajnálna 46 millió fontot adni, miután szerdán David Villa érkezett a Nou Camp-ba.

http://i384.photobucket.com/albums/oo290/musicmemorabilia777/zlatan-ibrahimovic-picture.jpgA Katalán óriások 34.2 millió fontot csengettek ki Villa-ért, s egyéb források szerint Ibrahimovic átadólistára kerülhet hogy az érte kapott összegből egyensúlyozzák a klub anyagi helyzetét.

A Manchester United-et szinte minden nyáron szóbahozzák a legnagyobb csatárokkal, hogy Rooney mellett egy másik erőcsatárt is bevethessenek. A milliárdos City szinte minden topjátékosra lecsapna, és az ex-Inter Milan edző, Roberto Mancini szívesen látná csapatában Ibra-t. A Chelsea is nagy erőkkel figyeli a piacot, és akár a svéd csatár lehet az egyik nagy igazolásuk a nyáron.

Ibrahimovic nem győzte meg a Barca szurkolóit, miután tavaly nyáron 60 millió fontért igazolt a Camp Nou-ba. Ibra minden versenysorozatot tekintve 21 gólig jutott, de ennek ellenére mégsem biztos a maradása.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr902018655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása