HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Agüero úgy érzi könnyen betudna illeszkedni a Chelsea-be

2009.12.18. 14:22 :: Flashly

Az Atletico Madrid csatára, Sergio Agüero szerint olyan könnyen betudna illeszkedni a csapatba, mint egy kéz a kesztyűbe. Ezzel Agüero következetesen megnyitotta az ajtót, s egy lépést tett Nyugat-London felé.

 

CL: Sergio Aguero, Atletico Madrid v Chelsea (Getty Images)

"A Chelsea érdeklődik irántam, mert úgy gondolják, hogy fontos szerepet tölthetnék be a csapatban." - mondta Agüero a The Sun-nak.

"Ezzel együtt úgy gondolom, illeszkedik a játékstílusuk az enyémhez."

"Természetesen figyelemmel követem az Angol bajnokságot a TV-ben, és úgy gondolom, ez és a spanyol bajnokság a legjobb világon."

Agüero régebben egy teljes szezont együtt játszott Torres-el, de úgy gondolja Drogba jobb mint Torres.

"Nagyon sok remek játékos van, de jelen pillanatban Drogba a legjobb csatár a Premier League-ben, ez nem vitás. Őt követi Torres, de Drogba a legjobb."

"A védők közül John Terry és Rio Ferdinand a kedvencem, mert nagyon erősek, és fontos névelők a csapatukban. Jók a levegőben, és sok egy az egyben szituációból ők kerülnek ki győztesen."

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr351606763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása