HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Továbbjutottunk az FA Kupában

2010.01.03. 18:05 :: Flashly

CHELSEA–WATFORD 5-0 (3-0)

Stamford Bridge, vezette: Friend.

CHELSEA: Hilario - Ivanovics, Alex, Terry, A. Cole (Kakuta, 73.) -  Lampard, Belletti (Matics, 65.), Zsirkov - J. Cole, Malouda - Sturridge (Borini, 70.). Menedzser: Carlo Ancelotti.
Cserepad: Turnbull, Ferreira, Carvalho, Matics, Ballack, Kakuta, Borini.

WATFORD: Loach - Hodson, Mariappa, DeMerit, Doyley - Cleverley, Eustace, Severin, Lansbury, Cowie (Harley, 80.) - Graham (Henderson, 80.). Menedzser: Malky Mackay.
Cserepad: Lee, Harley, Kiernan, Bennett, Jenkins, Hoskins, Henderson.
 
Gólszerző: Sturridge (5., 68.), Eustace (15. - öngól), Malouda (22.), Lampard (64.)
 
Sárga lap: Belletti (41.), J. Cole (42.), Matics (83.), ill. Lansbury (41.), Eustace (81.), Cleverley (86.)
 
Vehemensen kezdett a Chelsea, s a harmadik szöglet után be is vette Loach kapuját. Terry előkészítése után Sturridge négy méterről passzolt a kapu jobb alsó sarkába (1-0). Lendületben maradtak a Kékek (Sturridge, Lampard és Malouda is veszélyeztetett), és ennek meg is lett az eredménye, Joe Cole beadását Eustace juttatta saját hálójába (2-0).
Számolatlanul rúgták a szögleteket Lampardék, s érkezett is a harmadik gól, Zsirkov megpattanó lövése kötött ki Maloudánál, aki tíz méterről laposan a kapu közepébe vágta azt. (3-0)
Félóra alatt kilenc sarokrúgásnál járt a Chelsea, miközben összesen  két komolyabb kapura tartó lövése volt a félidőben Watfordnak. A hajrában még Terry is betalálhott volna, 3-0-val fordultak a csapatok.
A hazai fölény a második félidő derekára ismét góllá érett, Lampard tekert a bal felső sarokba 18 méterről Ashley Cole passza után (4-0). Sturridge újabb lesipuskás gólja zárta a gálát, ezúttal is Cole volt az előkészítő (5-0).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr521642490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása