HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Taylor visszatért, Taiwo hezitál

2010.01.04. 23:12 :: Flashly

Rhys Taylor a Chelsea fiatal kapusa a napokban visszatért klubjához, hiszen letelt a kölcsönszerződésének ideje. A walesi portás a Quuens Park Rangers-nél szerepelt ideiglenesen.

Taylor novemberben csatlakozott a másodosztályú gárdához, azonban a felnőtt csapatban nem tudott bemutatkozni, mivel nem bírta Radek Cernyt kiszorítani a kezdőből.

Tom Taiwo is visszatért nevelőegyesületéhez, miután neki is letelt ideiglenes kontraktusa a harmadvonalbeli Carlisle United-el.

Taiwo a szezon első felét töltötte a League One-ban szereplő együttesnél, s ezen idő alatt huszonnyolc alkalommal küldte őt pályára a csapat menedzsere Greg Abbott's.

Miután januárban lejárt szerződése a United-el, a Carlise vezetői azon dolgoznak, hogy az idény második felére is náluk szerepelhessen a fiatal játékos. A hírek szerint a Chelsea ismételten kölcsönadná játékosát, csupán Taiwo hezitál a folytatáson.

"Tárgyalunk a Chelsea-vel és biztató a helyzet. Szeretnénk ismét sorainkba tudni Tomot, mivel fontos a számunkra. Remélem a napokban meghozza a döntést a jövőjével kapcsolatban." -mondta Abbott's a Carlise hivatalos honlapjának.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr461647054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása