HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Belletti a középpályán bizonyítana

2010.01.15. 19:06 :: Flashly

Juliano Belletti reméli, hogy több szerepet kap a Chelsea-ben védekező középpályásként az Afrikai Nemzetek Kupája ideje alatt.

A kontinenstorna miatt többek között Michael Essien és John Obi Mikel is elhagyta egy időre a Kékeket, így Carlo Ancelottinak nincs könnyű dolga a középpálya összeállításánál.

A csapat 33 éves szélső hátvédje, Belletti reméli, hogy középpályásként is bizonyíthat majd a londoniaknál.

“Nagyon szívesen játszanék ennek a Chelsea-nek a középpályáján, mivel rengeteg jó képességű játékos van ott” – mondta a brazil.

“Nem lenne nehéz dolgom, hiszen a társaim mind tapasztaltak és egytől egyig remek futballisták. Könnyű feladat lenne a számomra.”

“A védelemben nagyon keményen kell dolgozni, mert ott csak egy vagy a hátvédek közül, akik nem hibázhatnak.”

“Az előszezonban már kipróbáltam magam a középpályán és jól éreztem magam. Mondtam Carlónak, hogy nem csak védőként, hanem középpályásként is számíthat rám.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr151675226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása