HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Hasselbaink: Frissíteni kell!

2010.03.22. 01:00 :: Flashly

Jimmy Floyd Hasselbaink szerint Carlo Ancelottinak fel kell frissítnie a keretetjét a nyáron.

http://img.skysports.com/09/09/218x298/JimmyFloydHasselbaink_2357762.jpgA kékek korábbi támadólya szerint a Chelsea kicsit "egy dimenziós" lett, vagyis inkább az eredményre koncentrálnak a stílus, a szép játék helyett.

Hasselbaink úgy érzi, hogy a sérültek is súlyosbítják a helyzetet, de több kreativitásra lenne szükség, különösen azután, hogy a Chelsea kiesett a Bajnokok Ligájából.

"Nagyon csalódott voltam, mikor láttam azt, hogy hogyan veszítenek."-mondta Sky Sports-nak.

"Jó csapat, de ezt mondtam másfél évvel ezelőtt is - frissíteniük kell."

"Szükségük van egy kis segítségre a kreativitásban. Az erő megvan, de küzdeniük kell, hogy picit kreatívabbak legyenek. Minden Lampard-ra és Drogba-ra fókuszálódik, minden kőzépen zajlik. Ami nem segített nekik az az, hogy Bosingwa, Ashley Cole és Essien megsérült."

"Sérültekkel pedig nagyon bonyolult."

Most, hogy a Chelsea elvérzett az Inter ellen, csak a bajnokságra kell koncentrálni annak ellenére, hogy a londoni Kékek az FA Kupában is érdekeltek, mégpedig már az elődöntőben.

"Még mindig nagy esélyük van megnyerni a bajnokságot, de nem játszanak jól 4-5 hete. Most már csak a bajnokság van. Persze ott van még az FA kupa is, de azt az utóbbi kér évben megnyerték. A bajnokságra kell koncentrálniuk."

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr11858217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása