HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Lampard nem lesz a Realé

2010.05.31. 20:10 :: Flashly

A Real Madrid új menedzsere, José Mourinho szívesen dolgozna újra együtt korábbi játékosával, Frank Lamparddal, de a Chelsea elnöke szerint erre semmi esély.

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00440/Frank_Lampard_440663a.jpgA portugál mester jó kapcsolatot ápolt az angol válogatott középpályással 2004 és 2007 között, amikor ő volt a londoni sztárklub vezetőedzője.

Mourinho távozása után az Internazionaléhoz is szerette volna átcsábítani a 31 éves játékost, így nem meglepő, hogy most a madridiakkal is szóba hozták.

A korábban az FC Portónál is dolgozó szakember feladata, hogy ismét egy bajnoki címre és BL-győzelemre esélyes csapatot faragjon a Realból. Ehhez Lampard segítségét is igénybe venné, de a Chelsea elnöke, Bruce Buck szerint a játékosnak esze ágában sincs távozni.

“Frank Lampard egy kiváló játékos, így érthető, ha más csapatok is érdeklődnek, de őszintén, ki tudná elképzelni őt egy másik klub mezében?” – mondta Buck a The Sun újságíróinak.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr542045759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása